Με το παραμύθι « Το Μαγικό Κοχύλι Της Γοργόνας» της Μ. Καββαδά, η «Παραμυθοπαρέα» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ολοκλήρωσε το ταξίδι της στο κόσμο του βιβλίου και των παραμυθιών για τη φετινή χρονιά

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από μουσικοκινητικά και χοροθεατρικά παιχνίδια της «Παραμυθοπαρέας» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με τη συντονίστρια, συγγραφέα, νηπιαγωγό και χορογράφο Μ. Καββαδά. 


Στα βάθη ενός μυθικού βυθού «ταξίδεψε» με τη φαντασία η 1η «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου, με οδηγό τη συντονίστρια, συγγραφέα, νηπιαγωγό και χορογράφο Μαριλένα Καββαδά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2012.


Στο τελευταία ταξίδι για τη φετινή χρονιά, τα παιδιά της Μαρουσιώτικης «Παραμυθοπαρέας» μέσα από αμέτρητα μουσικοκινητικά και χοροθεατρικά παιχνίδια, στους ήχους της μουσικής του Ν. Παπαδογιώργου, ανακάλυψαν παίζοντας και δημιουργώντας το παραμύθι της Μαριλένας Καββαδά «Το Μαγικό Κοχύλι της Γοργόνας», από το ομώνυμο βιβλίο των εκδόσεων «ΔΙΑΠΛΑΣΗ»,το οποίο ήταν υποψήφιο για το Κρατικό Βραβείο Εικονογραφημένου Παιδικού Βιβλίου 2012.


Η Παραμυθοπαρέα αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές για «Καλό Καλοκαίρι» και ανανέωσε το ραντεβού της για τις αρχές Φθινοπώρου, με περισσότερες διαδραστικές και πολυτροπικές αναγνώσεις παραμυθιών.


Αν είστε γονείς και επιθυμείτε τα παιδιά σας, ηλικίας από 5 έως 8 ετών, να γίνουν φίλοι της ομάδας για τη φιλαναγνωσία, τη δημιουργική έκφραση και τη φαντασία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στο τηλέφωνο:210 – 80.56.314, από τις 09:30π.μ έως τις 03:30 μ.μ.


Κάθε «Παραμυθοπαρέα» συναντιέται συστηματικά ένα κυριακάτικο πρωί κάθε μήνα για να διαβάζει, να παίζει, να δημιουργεί και να γνωρίζει καταξιωμένους δημιουργούς από τον κόσμο του βιβλίου και των παραμυθιών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο