Με το νέο Διοικητή της Β’ Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ν. Καρούζο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με το νέο Διοικητή της Β’ Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Νικόλαο Καρούζο.
|download file .jpg 131 Kb|


Το νέο Διοικητή της Β’ Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Νικόλαο Καρούζο, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο Δημαρχείο για να συμμετάσχει στη σύσκεψη για θέματα εγκληματικότητας και ασφάλειας στην πόλη.

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη το Διοικητή για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με το Δήμο Αμαρουσίου και τις τοπικές αστυνομικές Αρχές ο Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η εποικοδομητική και καλή συνεργασία θα συνεχιστούν, ενώ μίλησε με επαινετικά σχόλια για την πολύτιμη αρωγή της Αστυνομίας στην ασφάλεια της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο