Με το Μάικ τον Φασολάκη και την παρέα του διασκέδασαν τα παιδιά στην παράσταση που ανέβηκε στο Αμαλίειο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2013

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από τις περιπέτειες του Μάικ και της παρέας του επί σκηνής.


Τις περιπέτειες του Μάικ του Φασολάκη παρακολούθησαν παιδιά κάθε ηλικίας στην ομώνυμη παιδική θεατρική παράσταση που ανέβηκε στο Αμαλίειο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου που καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου 2013 φιλοξενεί μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για κάθε ηλικία. Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε στην παράσταση ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμαρουσίου Νίκος Πέππας.


Με «όπλο» την αθωότητα και το χαμόγελό του ο Αργύρης Αγγέλου στο ρόλο του «Μάικ» μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους κινδύνους με θάρρος και τελικά καταφέρνει μέσα από διάφορες περιπέτειες να βρει τη φιλία και την ασφάλεια στο πρόσωπο της «Αγάπης» Βανέσας Αδαμοπούλου, και ένα καινούργιο «σπίτι».


Τα παιδιά διασκέδασαν με τους καινούριους φίλους του Μάικ, τον Βλάρο τον Γλάρο, τα δύο Πουλάκια, τον Σβέρδα και την Σβίρδα, το Σάλι το Σαλιγκάρι, τη Φουρφουρίτσα τη Φραγκοσυκιά, τραγούδησαν μαζί τους, και χειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές για τα χαμόγελα και τα αυτόγραφα που τους χάρισαν.


Το επόμενο «μουσικό» ταξίδι του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου είναι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 με τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, παρέα με το μουσικό συνοδοιπόρο του, τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη.


Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 υλοποιείται αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος με μηδενικό κόστος για τους δημότες του Αμαρουσίου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ φιλοξενούνται φέτος το καλοκαίρι στο Μαρούσι σημαντικά ονόματα από το χώρο του θεάματος προσφέροντας σε όλους τους πολίτες την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές βραδιές πολιτισμού.


Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 στο Δήμο Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο