Με το βραβείο “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ 2014-2015” τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Με το βραβείο “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ 2014-2015”τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  κ. Γιώργος Πατούλης για τη μεγάλη προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που υπηρετεί με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και  για τη σημαντική συνεισφορά του στο Ιατρικό Λειτούργημα, στην 7η απονομή των βραβείων από την Κερκυραϊκή Ένωση N. Πειραιά,σε συνεργασία με την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Κόρφου.

Η απονομή των βραβείων σε προσωπικότητες που ξεχώρισαν το 2014 στα Γράμματα και στις Τέχνες, στην Επιστήμη, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην Εκπαίδευση, στον Επιχειρηματικό τομέα και στο Κοινωνικό Έργο, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιά, υπό  την αιγίδα της Ένωσης Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015.

Το βραβείο εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος δεν ήταν εφικτό να παραστεί στην τελετή βράβευσης, καθώς ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ παρίσταντο στις προσυνεδριακές εκδηλώσεις της Ένωσης στο Βόλο, ενόψει του  Ετήσιου Συνεδρίου,  παρέλαβε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Αμαρουσίου κ. Νικόλαος Πέππας μεταφέροντας τις θερμές ευχαριστίες  και το χαιρετισμό του κου Πατούλη.                   

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή να μου απονείμετε το βραβείο “προσωπικότητα 2014- 2015” για την προσφορά μου στη χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το έλλειμμα στη λειτουργία του κοινωνικού κράτους, που διογκώθηκε λόγω της κρίσης, υπαγορεύει την ανάληψη ενεργού ρόλου από τους λειτουργούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με τους περιορισμένους πόρους που διαθέτουμε, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις του συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, στο πλαίσιο πάντα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.
Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος της αυτοδιοίκησης, να αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών και να βρίσκεται δίπλα τους. Να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες προς όφελος των πολιτών, συμπληρωματικά με την Πολιτεία. Ακόμη και η πιο μικρή βοήθεια, ακόμη και μια ώρα εθελοντικής προσφοράς στις δράσεις μας, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει ελπίδα κι ανακούφιση σε κάποιον συνάνθρωπό μας.
Είναι χρέος μας να συμβάλλουμε στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, να βάλουμε φρένο στην κοινωνική αποσύνθεση, στην απογοήτευση και στο αδιέξοδο τόσο χιλιάδων ανασφάλιστων συμπολιτών μας που δεν μπορούν να διαθέσουν ούτε τα στοιχειώδη για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
Μέλημά μας είναι να μην υπάρχει κανένας συμπολίτης μας που λόγω οικονομικής αδυναμίας στερείται το φαγητό, το φάρμακο, την απαραίτητη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας. Το έργο αυτό πραγματοποιούμε μέσα από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, στον οποίο προεδρεύω και τα οδοιπορικά υγείας σε όλη την Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην επίτευξη του στόχου αυτού. Θα συνεχίσουμε μέσα από την ΚΕΔΕ να ενισχύουμε το οπλοστάσιο της Κοινωνικής Προσφοράς των Δήμων, στην καθημερινή μάχη για τη στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη.» 
σημείωσε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης

Στην τελετή βράβευσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ένωσης Νομού Πειραιά κ. Δημήτριος Μουζακίτης, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης κ. Κωνσταντίνος Αναστόπουλος και η Πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κόρφου κα Ευθυμία Χρυσικοπούλου.  

 

Σχετικά αρχείαΤο βραβείο “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ 2014 – 2015”, με το οποίο τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, παρέλαβε εκ μέρους του ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ν. Πέππας.


Το βραβείο με το οποίο τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.


Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ν. Πέππας μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες και το χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην τελετή βράβευσης.


Στιγμιότυπο από την τελετή βράβευσης “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ 2014 – 2015”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο