Με τους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου έκλεισε η χειμερινή περίοδος των προγραμμάτων του κολυμβητηρίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης με μικρούς αθλητές της κολύμβησης.
|download file .jpg 117Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ.Σ.Σταθούλη απονέμουν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους μικρούς κολυμβητές.
|download file .jpg 124Kb|


Πριν από την έναρξη των αγώνων, 80 μικροί «εκκολαπτόμενοι» αθλητές ηλικίας 4-5 ετών κολύμπησαν στη μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου, κερδίζοντας τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των θεατών.
|download file .jpg 138Kb|


Κατάμεστο το Δημοτικό κολυμβητήριο από τους γονείς των μικρών κολυμβητών.
|download file .jpg 173Kb| 


 


Με τη συμμετοχή 330 παιδιών έγιναν την Κυριακή 16 Μαΐου 2010, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της λήξης των προγραμμάτων της χειμερινής περιόδου, οι ετήσιοι εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης του Αθλητικού Οργανισμού «Σπύρος Λούης» του Δήμου Αμαρουσίου.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Αθλητισμό και στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου. «Η Δημοτική Αρχή έχει ως προτεραιότητά της τους νέους και τον Αθλητισμό, μέσα από τον οποίο τα παιδιά μας βρίσκουν υγιείς τρόπους διασκέδασης. Η ανταπόκρισή σας μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, πάντα με γνώμονα την προσφορά στη Νεολαία», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σπ. Σταθούλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς που προτρέπουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό και ιδιαίτερα την κολύμβηση, αλλά και τα παιδιά που με την διαρκή προσπάθειά τους δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τον Αθλητισμό.

Πριν από την έναρξη των αγώνων, 80 μικροί «εκκολαπτόμενοι» αθλητές ηλικίας 4-5 ετών κολύμπησαν στη μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου, κερδίζοντας τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες των θεατών. Για τη συμμετοχή τους και τα 80 παιδιά παρέλαβαν μετάλλια  και αναμνηστικά διπλώματα. Στους αγώνες Δημοτικού – Γυμνασίου, οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας παρέλαβαν μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) ενώ όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα.

Το «παρών» στους αγώνες έδωσαν ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης, η Δημ. Σύμβουλος κ. Ελ. Λέκκα και εκατοντάδες γονείς των παιδιών που γέμισαν τις εξέδρες του Δημοτικού κολυμβητηρίου.


Συνολικά στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχουν 3895 δημότες, μικροί και μεγάλοι, που απολαμβάνουν ένα εύρος υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους 52 Αθλητικούς χώρους του Δήμου, σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα 800 ωρών υπό την καθοδήγηση 70 καθηγητών, σε 32 αθλήματα και δραστηριότητες.


Το καλοκαίρι ο Αθλητικός Οργανισμός θα διοργανώσει για 8η συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Καμπ σε 4 περιόδους: από τις 15 Ιουνίου με 25 Ιουνίου, 28 Ιουνίου με 9 Ιουλίου, 12 Ιουλίου με 23 Ιουλίου και 30 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, για 4η χρονιά φέτος, ο Αθλητικός Οργανισμός και ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις καλοκαιρινές διακοπές των μαθητών της πόλης και με το δυνατότερο χαμηλό κόστος συμμετοχής, δίνει την δυνατότητα να φιλοξενηθούν παιδιά σε κατασκήνωση, η οποία θα γίνει από τις 2 Αυγούστου ως τις 13 Αυγούστου, ενώ η ημερομηνία έναρξης εγγραφών θα ανακοινωθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.


 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο