Με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟι δύο νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι, Αμαρουσίου, Γιώργος, Πατούλης, και Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Αντώνης Κλαδούχος, μετά το πέρας της συνάντησής τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
|download file .jpg 97Kb|


Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του καλλικρατικού Δήμου Ξυλοκάστρου –  Ευρωστίνης, Αντώνη Κλαδούχο, συνάντησε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με τον οποίο συνομίλησε για καίρια ζητήματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις τομές που φέρνει η καλλικρατική εποχή στην αυτοδιοίκηση, εξέτασαν τα περιθώρια για μελλοντική συνεργασία, εκφράζοντας αμοιβαία τη βούληση αυτή.

Μετέπειτα, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης είχε συνεργασία και με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Μιχάλη Χρηστάκη, στη διάρκεια της οποίας ετέθησαν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και των εξελίξεων που πρέπει να λάβουν χώρα το επόμενο δίμηνο για τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο