Με τις τιμητικές απονομές ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από το τουρνουά ποδοσφαίρου μαθητών Α’ και Β’ Δημοτικού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας με τις  ομάδες ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη των τιμητικών απονομών για τη διάκριση στο εσωτερικό πρωτάθλημα.Στιγμιότυπα από την απονομή του κυπέλου στις ομάδες ποδοσφαίρου που διακρίθηκαν στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππα και τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Ν. Αλεπού.
Επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Σμυρνής απονείμει μετάλλια και διπλώματα στους συμμετέχοντες στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος.


Σε εορταστική ατμόσφαιρα και παρουσία γονέων και φίλων του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκαν οι τιμητικές απονομές στις διακριθείσες ομάδες ποδοσφαίρου στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου, στις κατηγορίες Γυμνασίου, Ε’ και Στ’ Δημοτικού και Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Στους ομάδες που πρώτευσαν απονεμήθηκαν κύπελλα, ενώ μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής έλαβαν όλοι οι αθλητές των προγραμμάτων ποδοσφαίρου του Αθλητικού Τμήματος. Παράλληλα διεξήχθη και το τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών, με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας Α΄και Β’ Δημοτικού.


 Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο. Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησαν στη γιορτή ποδοσφαίρου ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Σμυρνής.


Μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κου Πατούλη, ο κος  Πέππας ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Αμαρουσίου, συγχαίροντας παράλληλα τους μαθητές για τις αθλητικές τους επιδόσεις και αυτή τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αναφερόμενος στη νέα αθλητική σεζόν υπογράμμισε ότι παρά τη δύσκολη εποχή τα αθλητικά  προγράμματα και οι δραστηριότητες θα συνεχισθούν από το Αθλητικό Τμήμα με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση των παροχών στους συμμετέχοντες.


Προπονητές των αθλητών στα προγράμματα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Τμήματος είναι οι κ.κ. Εγγλέζος, Μαργαρίτης, Μαμμάς, Βούλγαρης, Γιαννίτσας Αθανασόπουλος και Αδάμος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο