Με τις μελωδίες αγαπημένων καλλιτεχνών και τους ήχους από τα παραδοσιακά κάλαντα και τους χορούς του Πόντου πλημμύρισε η πλατεία Η.Σ.Α.Π στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον γιο του Αλέξανδρο, τον Π. Μουζουράκη, τον Γενικό Διευθυντή του Readyo.gr Κ. Λασκαράτο, και τους παρουσιαστές Γ. Ιωάννου και Α. Γεωργούλα.Ο Γενικός Διευθυντής του Readyo.gr Κ. Λασκαράτος, με τον Στ.  Κάτσαρη, σε stand up comedy εμφάνιση.


Ο Γενικός Διευθυντής του Readyo.gr Κ. Λασκαράτος, με τον Π. Μουζουράκη, στο Carousel.


Με τον Λάκη Παπαδόπουλο.Με τον Imam Baildi (Περικλή Αλιώπη).


 Ο Γενικός Διευθυντής του Readyo.gr Κ. Λασκαράτος, με τον Λ. Παπαδόπουλο, την Αλ. Κατσούρη, και τους παρουσιαστές Γ. Ιωάννου και Α. Γεωργούλα.Tα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» παίζουν κάλαντα από τον Πόντο.


 


Ατμόσφαιρα γιορτής δημιούργησαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ιντερνετικού ραδιοφώνου Readyo.gr στην πλατεία Η.Σ.Α.Π κρατώντας συντροφιά στους επισκέπτες και στους θαμώνες μέσα από μία ζωντανή εορταστική ραδιοφωνική μετάδοση παρέα με τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Πάνο Μουζουράκη, και τον Imam Baildi (Περικλή Αλιώπη). Κοντά τους και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που έστειλε δια μικροφώνου τις ευχές του προς όλους για Καλές Γιορτές και ένα Ευτυχές Νέο Έτος!


Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Γιάννης Ιωάννου, και Αγνή Γεωργούλα, υποδέχονταν τους δημοφιλείς καλλιτέχνες Λάκη Παπαδόπουλο, Imam Baildi, και Πάνο Μουζουράκη, και μαζί παρουσίασαν ένα κεφάτο εορταστικό πρόγραμμα. Οι καλλιτέχνες ευχήθηκαν στους φίλους τους μελωδικά ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια. Τις εντυπώσεις κέρδισε και η εμφάνιση σε stand up comedy του Στέλιου Κάτσαρη.


Αργότερα το απόγευμα, η πλατεία κινήθηκε σε ρυθμούς παραδοσιακούς, με τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» να παίζουν τα κάλαντα και να παρουσιάζουν χορούς του Πόντου.


Στην υπαίθρια γιορτή παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο