Με τιμητικές διακρίσεις στους νικητές ολοκληρώθηκαν το εσωτερικό πρωτάθλημα και το πρόγραμμα ποδοσφαίρου του Αθλητικού του Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailO Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Ν. Πέππας, χαιρετίζοντας τους θεατές στο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Ν. Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Καρλαύτης, κατά τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές.Οι Αντιδήμαρχοι Ν. Πέππας, Σπ. Σταθούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Καρλαύτης, οι προπονητές και τα παιδιά των προγραμμάτων ποδοσφαίρου του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου σε αναμνηστική φωτογραφία.

Στιγμιότυπα από το τουρνουά ποδοσφαίρου στην κατηγορία Α’ και Β’ Δημοτικού.
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπ. Σταθούλης, χειροκροτώντας τους πανηγυρισμούς των νικητών.


Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με την παρουσία γονέων, φίλων και συμμαθητών των αθλητών πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Ζεκάκου οι τιμητικές απονομές στις ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου που διεξήχθη μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2013 στις κατηγορίες Γυμνασίου, Ε’ και Στ’ Δημοτικού, και Γ’ και Δ’ Δημοτικού. Παράλληλα, διεξήχθη και το τελευταίο, το 6ο κατά σειρά μέσα στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών με τη συμμετοχή παιδιών της Α’ και Β’ Δημοτικού. Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε στη «γιορτή του ποδοσφαίρου» ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, μεταφέροντας τα συγχαρητήριά του σε όλους τους συμμετέχοντες και στους νικητές του πρωταθλήματος.


Καλωσορίζοντας τους θεατές, ο κ. Πέππας, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου Γ. Πατούλη, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Αμαρουσίου, συγχαίροντας παράλληλα τους μαθητές για τις αθλητικές τους επιδόσεις. Αναφερόμενος στη νέα αθλητική σεζόν υπογράμμισε ότι παρά τη δύσκολη εποχή τα αθλητικά προγράμματα και οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν από το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση των παροχών στους συμμετέχοντες.


Τις απονομές στα περίπου 400 παιδιά που συμμετείχαν στο εσωτερικό πρωτάθλημα και στο τουρνουά ποδοσφαίρου πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης, που ήταν, επίσης, παρόντες στη γιορτή.


Στις ομάδες που πρώτευσαν απονεμήθηκαν κύπελλα, ενώ μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής έλαβαν όλοι οι αθλητές των προγραμμάτων ποδοσφαίρου.


Στην κατηγορία των Γ’ – Δ’ τάξεων του Δημοτικού αναδείχθηκαν στην 1η θέση και στη 2η θέση η ομάδα που προπονείται στο γήπεδο Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, και στην 3η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο.


Στην κατηγορία των Ε’ – Στ’ τάξεων του Δημοτικού αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο, στη 2η θέση η ομάδα που προπονείται στο γήπεδο του πάρκου Ελευθερίας με προπονητή το Δημήτρη Μάμμα, και στην 3η θέση η ομάδα που προπονείται στο γήπεδο Ζεκάκου με προπονητή τον Θανάση Μαργαρίτη.


Στην κατηγορία Γυμνάσιο αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο, στη 2η θέση η ομάδα Ζεκάκου με προπονητή τον Θανάση Μαργαρίτη και στην 3η θέση η ομάδα Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο