Με την 5η Ημερίδα Στίβου άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού» του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με τους αγώνες στίβου των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού» του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης, που σηματοδοτούν την  ολοκλήρωση μίας ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς στο Δήμο Αμαρουσίου.

Περισσότεροι από 120 αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου που προπονήθηκαν στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης στη διάρκεια της περιόδου 2014 -2015 και του Τμήματος Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου αναμετρήθηκαν στους αγώνες δρόμου 30μ., 50μ., 60 μ. και 600μ., στο άλμα εις μήκος και στις ρίψεις, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία  βρέθηκε στο στάδιο και παρακολούθησε τους αγώνες. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη από καρδιάς τους νέους αθλητές και αθλήτριες για την αθλητική προσπάθεια και τις σημαντικές επιδόσεις τους, απονέμοντάς τους μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα μετά το πέρας των αγώνων. Παράλληλα, ευχαρίστησε τόσο τους προπονητές και το προσωπικό του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση των αγώνων, όσο και τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους στην εμπέδωση του αθλητικού ιδεώδους και την κατάκτηση των αθλητικών τους στόχων, αλλά και  για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου.

Τους αγώνες παρακολούθησε και η ομάδα Στίβου του Γ.Σ.Α., που διακρίθηκε κατακτώντας την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β, την οποία βράβευσε εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου η κα Χαλιώτη.

Υπεύθυνοι των προγραμμάτων Στίβου του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου είναι η Ιωάννα Μαρτάκη, ενώ τη διεξαγωγή των αγώνων στήριξαν  με τη συμμετοχή τους οι γυμναστές και οι προπονητές του Τμήματος.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά το Δήμο Κηφισιάς  για την παραχώρηση του σταδίου.  Επίσης  τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) του Δήμου Αμαρουσίου για την διάθεση του ασθενοφόρου και την παραμονή του στο χώρο του σταδίου καθ’όλη τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και την εταιρεία Hi Power για την ευγενική παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης στο χώρο του γηπέδου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την 5η Ημερίδα Στίβου άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού»


Στιγμιότυπο 2 από την 5η Ημερίδα Στίβου άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού»


Στιγμιότυπο 3 από την 5η Ημερίδα Στίβου άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού»


Στιγμιότυπο 4 από την 5η Ημερίδα Στίβου άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού»


Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρ. Χαλιώτη με γυμναστές, προπονητές και μαθητές που συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.


Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρ. Χαλιώτη με τους αθλητές της ομάδας Στίβου του Γ.Σ.Α. που κατέκτησαν την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β, μετά τη βράβευση τους από το Δήμο Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο