Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και με τη συμμετοχή 22 δήμων ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Όλοι συστρατευόμαστε σε ένα κοινό στόχο, την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και τη βελτίωση της υγείας των πολιτών  

Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ, τη συμμετοχή 22 δήμων και χιλιάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου της δράσης του ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε». 
Ο κάθε αγώνας δρόμου περιελάβανε διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικό βάδην 5χλμ.. Ο Κάθε Δήμος είχε σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού. 
Η δράση εκτός από το μήνυμα της άθλησης και της υγείας είχε και κοινωνικό σκοπό. 
Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες κατέβαλε το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ και το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης «η δράση Όλοι Μαζί Μπορούμε έχει πετύχει  ένα διπλό στόχο. Από τη μία οι συμμετέχοντες φροντίζουν για την υγεία τους μέσα από την άθληση και το τρέξιμο και από την άλλη βοηθούν τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους από τους 22 δήμους που συμμετείχαν και το ΣΚΑΙ για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα. Όλοι Μαζί συμβάλουμε στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες». 

Οι Δήμοι που συμμετείχαν 

Στη δράση συμμετείχαν οι δήμοι: Αθηναίων, Αμαρουσίου, Αλίμου, Βάρης –Βούλας –Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου –Ταύρου, Ν. Ηρακλείου, Νίκαιας –Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Παπάγου –Χολαργού, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτα –Αρτέμιδας, Ύδρα. 

 

Σχετικά αρχείαΜε την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και με τη συμμετοχή 22 δήμων ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε» (1)


Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και με τη συμμετοχή 22 δήμων ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε» (2)


Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και με τη συμμετοχή 22 δήμων ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε» (3)


Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και με τη συμμετοχή 22 δήμων ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε» (4)


Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και με τη συμμετοχή 22 δήμων ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου «Όλοι μαζί μπορούμε» (5)

Μετάβαση στο περιεχόμενο