Με την Γ’ έκθεση των τμημάτων ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των έργων ζωγραφικής όλων των σπουδαστών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, ανάμεσα στις δύο καθηγήτριες της έκθεσης Ελεάννα Μαρτίνου, (αριστερά) και Ξένια Αντωνέλλου.
|download file .jpg 84 Kb|


Πολλοί ήταν οι επισκέπτες της έκθεσης κατά την τελετή των εγκαινίων.
|download file .jpg 108 Kb|


Με τα εγκαίνια της Γ’ έκθεσης ζωγραφικής των τμημάτων ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκθέσεων για την παρουσίαση των ζωγραφικών έργων και των προσπαθειών των σπουδαστών του Κέντρου κατά τη φετινή χρονιά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που φιλοξενείται στο Δημαρχείο της πόλης, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαου Πέππα, δασκάλων, σπουδαστών και φίλων της ζωγραφικής που επισκέφτηκαν την έκθεση για να θαυμάσουν τα έργα των ερασιτεχνών καλλιτεχνών.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, τους σπουδαστές για τις προσπάθειές τους και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους από Σεπτέμβρη. Ευχαρίστησε τις καθηγήτριες Ελεάννα Μαρτίνου και Ξένια Αντωνέλλου, για τη συνεργασία μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για τη δουλειά των μαθητών τους.

Στην Γ’ έκθεση ζωγραφικής, που θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011, περισσότεροι από 50 σπουδαστές παρουσιάζουν δημιουργίες μικτής τεχνικής, επιλέγοντας το θέμα και την τεχνοτροπία της αρεσκείας τους.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο