Με την Β’ έκθεσης ζωγραφικής ολοκληρώθηκε ένας ακόμη πολύ επιτυχημένος κύκλος μαθημάτων στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μ. Σταυράκη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππα στα εγκαίνια της Β’ έκθεσης ζωγραφικής των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Τα εγκαίνια της Β’ έκθεσης ζωγραφικής των σπουδαστών στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.


Τα εβδομήντα και πλέον μέλη του τμημάτων ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού παρουσίασαν τα έργα που φιλοτέχνησαν, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κας Ελεάννας Μαρτίνου και του Καθηγητή τους Μίλτου Γκολεμά στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.
Έργα υψηλού επιπέδου, με μικτές τεχνικές,διαφορετικές τεχνοτροπίες, ποικιλία χρωμάτων και θέματα ελεύθερα, εμπνευσμένα από τη φαντασία αλλά και την παρατήρηση.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη σπουδαστές και καθηγητές  για την σημαντική αυτή έκθεση ζωγραφικής, που καταδεικνύει το συστηματικό και αξιόλογο έργο που παράγεται στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, γεγονός που δικαιώνει την απόφασή της Δημοτικής Αρχής για συνέχιση και ενίσχυση της λειτουργίας των καλλιτεχνικών τμημάτων, μέσα από στα οποία χιλιάδες συμπολίτες βρίσκουν δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους, καλλιεργώντας το μεράκι και το ταλέντο τους.
Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας.


Η έκθεση ζωγραφικής θα είναι ανοικτή για τα κοινό έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 και θα λειτουργεί από τις 10:00- 13:00 & από τις 17:00 – 20:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο