Με τα μέλη και τους φίλους του ΚΑΠΗ γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης την Αποκριά

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τα μέλη και τους φίλους του ΚΑΠΗ, στον αποκριάτικο χορό ανταλλάσουν θερμές ευχές.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη μητέρα του,  τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ν. Κάββαλο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Κ. Ιωάννου και Ελ. Λέκκα.Πλήθος μελών και φίλων του ΚΑΠΗ συμμετείχε στον Αποκριάτικο χορό.Στιγμιότυπο από τον Αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ.


Σε εορταστική ατμόσφαιρα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Αποκριά με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου.


Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να χορέψουν και να περάσουν ευχάριστα σε ρυθμούς αποκριάτικους, απολαμβάνοντας πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί, όπως επιτάσσει το έθιμο.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κος Γιώργος  Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με τον καθένα χωριστά από τους παρευρισκόμενους, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τις απόψεις για θέματα που αφορούν στην πόλη του Αμαρουσίου.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφερόμενος στις ποιοτικές υπηρεσίες και τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης που προσφέρει το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στα μέλη του για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, σημείωσε επίσης ότι «άμεσος στόχος είναι η δημιουργία Πρότυπου Δημοτικού Κοινωνικού Γηροκομείου, για τη δωρεά φιλοξενία των ανασφάλιστων και άπορων ηλικιωμένων συμπολιτών  μας, με την παροχή υπηρεσιών υγείας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
Στην πόλη μας δεν θέλουμε να νοιώθει κανείς μόνος και αβοήθητος και οι άνθρωπο που μας μεγάλωσαν αξίζουν την έμπρακτη στήριξη και φροντίδας μας
» επανέλαβε ο κος Πατούλης.    


Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Νικόλαος Κάββαλος που είχε και το συντονισμό της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θανάσης Βλαχοπιώτης, Γεώργιος Ζήκος, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Ελένη Λέκκα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο