Με τα εγκαίνια της Α’ Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων άνοιξε η αυλαία των φετινών εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Εντυπωσιασμένοι από τις δημιουργίες των καλλιτεχνών δήλωσαν οι επισκέπτες της έκθεσης.


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ενώ καλωσορίζει τους παρευρισκομένους στην Α’ Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Μαζί του ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, και η καθηγήτρια Μπέτυ Καρούση.
 


Παρουσία πλήθους παρευρισκομένων, σπουδαστών, φίλων αλλά και του διδακτικού προσωπικού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της φετινής Α’
Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων με την οποία άνοιξε και ο κύκλος των καθιερωμένων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με την ολοκλήρωση της καλλιτεχνικής χρονιάς.


Παρών στην τελετή των εγκαινίων, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους της ζωγραφικής τέχνης που για μία ακόμη χρονιά φανατικά συμμετείχαν στα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού καλλιεργώντας το ταλέντο τους. Μαζί του και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, που συνεχάρη, επίσης, όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την καλλιτεχνική δημιουργία.


Δεκάδες επισκέπτες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης θαύμασαν περισσότερες από 300 δημιουργίες που φιλοτέχνησαν οι 75 σπουδαστές, ηλικίας από 20 έως 75 ετών, συγχαίροντάς τους για το ταλέντο τους. Υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Μπέτυς Καρούση, και ακολουθώντας τεχνοτροπίες της ζωγραφικής με ακουαρέλα, με μικτά υλικά, με κάρβουνο, με μελάνι και ακρυλικά, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν έργα σε ασπρόμαυρους αλλά και ποικίλους χρωματικούς συνδυασμούς αποτυπώνοντας διαφόρων ειδών μοτίβα, συνθέτοντας πορτρέτα και τοπία.


Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου μέχρι το Σάββατο 12 Μαΐου 2012 (Βασ.Σοφίας 9 & Δημ.Μόσχα) και θα είναι ανοικτή για τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο