Με τέσσερις νέους μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Τιμούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών ενισχύοντας το στελεχιακό δυναμικό και τις υλικοτεχνικές υποδομές του Δήμου μας προς όφελος των δημοτών.

 

 

Συνεχίζεται η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Τέσσερις νέοι μόνιμοι υπάλληλοι Ανώτερης και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης εντάχθηκαν στο δυναμικό του Δήμου μας προκειμένου να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει εκπονήσει ένα συγκροτημένο και ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές όσο και σε στελεχιακό δυναμικό όπου σε συνδυασμό με επιμέρους ενέργειες αναδιάρθρωσης των δομών του Δήμου στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών.

Στον σχεδιασμό αυτόν εντάσσεται και η ενίσχυση με 21 υπερσύγχρονα οχήματα και μηχανήματα στον τομέα της καθαριότητας θα οποία θα παραληφθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους τέσσερις νέους μόνιμους υπαλλήλους στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου όπως χαρακτηριστικά είπε και τόνισε ότι, οφείλουμε όλοι καθημερινά να τιμούμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας και να τους παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους.

Δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον όμως αυτόν τον αγώνα θα τον κερδίσουμε γιατί με νοικοκύρεμα και χρηστή διαχείριση ο Δήμος Αμαρουσίου είναι θωρακισμένος και αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών του προς όφελος των πολιτών. Είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση κατέληξε ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στους τέσσερις νέους υπαλλήλους του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΜε τέσσερις νέους μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_1


Με τέσσερις νέους μόνιμους υπαλλήλους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο