Με συμβασιούχους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με τρία άτομα, οκτάμηνης σύμβασης, του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.

Τους νέους εργαζομένους που αναλαμβάνουν καθήκοντα στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α), στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης και στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, καλωσόρισε στο δυναμικό του Δήμου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.

«Με τους εργαζομένους μας χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και τους θεωρούμε συνεργάτες μας και συνοδοιπόρους. Είμαστε εδώ για να συζητούμε και να λύνουμε τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και να τους επιβραβεύουμε για την επιμέλεια και την προσήλωσή τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλης Κόκκαλης.

 

Σχετικά αρχείαΜε συμβασιούχους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο