Με παραδοσιακούς χορούς διάνθισαν παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών την ετήσια καλοκαιρινή γιορτή τους

Print Friendly, PDF & Email

Με παιδικά χαμόγελα, χρώμα και πολύ χορό πλημμύρισε το κεντρικό γήπεδο αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, κατά την ετήσια καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών όλων των  Δημοτικών Παιδικών Σταθμών  Αμαρουσίου, που έχει γίνει πλέον θεσμός στο Μαρούσι.        

Περισσότερα από 700 παιδιά ντυμένα με πολύχρωμες παραδοσιακές στολές χόρεψαν με το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο παραδοσιακούς χορούς, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και των εκατοντάδων γονιών που είχαν κατακλύσει το χώρο για να καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν τους μικρούς χορευτές και χορεύτριες.    

Καλωσορίζοντας μικρούς και μεγάλους στην ξεχωριστή  γιορτή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών στους Παιδικούς Σταθμούς  και την αμέριστη υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στην  μαρουσιώτικη οικογένεια και ιδιαίτερα στην εργαζόμενη μητέρα. Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τη μεγάλη οικογένεια των Παιδικών Σταθμών, Διοίκηση και εργαζόμενες για την αμέριστη αγάπη και φροντίδα που δίνουν καθημερινά στα παιδιά, καθώς και όλους τους παριστάμενους για την εμπιστοσύνη τους στις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι «όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και το Μαρούσι να συνεχίσει πρωταγωνιστεί.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη διαβεβαίωσε  τους γονείς ότι θα συνεχίσει να καταβάλει ακούραστα κάθε δυνατή προσπάθεια, διαθέτοντας  τον απαιτούμενο  χρόνο, τη γνώση και την εμπειρία της ως μητέρα, εργαζόμενη μητέρα και ενεργός πολίτης, ώστε οι Παιδικοί Σταθμοί να λειτουργούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, παρέχοντας στα παιδιά όλα όσα έχουν ανάγκη για την ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξη τους.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχε η υπεύθυνη των Παιδικών Σταθμών κα Μαρία Κάβουρα. Την ευθύνη των χορευτικών παραστάσεων είχαν οι δασκάλες χορού Μυρτώ Βολάνη και Σίσσυ Καραμαλίκη με τη συνδρομή όλου του παιδαγωγικού προσωπικού των Σταθμών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρλαύτης, Γεώργιος Ζήκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Στέφανος Τσιπουράκης και Κατερίνα Φραγκάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την εκδήλωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή τους


Στιγμιότυπο 2 από την παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή τους.


Στιγμιότυπο 3 από την εκδήλωση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή τους

Μετάβαση στο περιεχόμενο