Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Διαδημοτικοί αγώνες Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 109 Kb|

Στιγμιότυπα από τους Διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης, παρουσία εκατοντάδων γονέων και φίλων του αθλητισμού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.


|download file .jpg 130 Kb|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη απένειμε διπλώματα συμμετοχής σε όλους του συμμετέχοντες αθλητές.
|download file .jpg 109 Kb|


Με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 270 αθλητών, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι 11οι Διαδημοτικοί αγώνες Κολύμβησης, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, με την ευκαιρία της λήξης των αθλητικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων του.

Οι αθλητές δημοτικού και γυμνασίου από το Δήμο Αμαρουσίου και τους Καλλικρατικούς Δήμους Φυλής, Κηφισιάς, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Πεντέλης και Παλλήνης αγωνίστηκαν παρουσία εκατοντάδων γονέων και φίλων του αθλητισμού.

Σε 42 αγωνίσματα οι αθλητές του Αμαρουσίου κέρδισαν 10 χρυσά, 23 αργυρά και 17 χάλκινα μετάλλια. Σε όλους του αγωνιζόμενους απονεμήθηκαν  διπλώματα συμμετοχής.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη, η οποία καλωσορίζοντας τους αθλητές στην Ολυμπιακό Μαρούσι, τόνισε τη σημασία που έχουν οι Διαδημοτικοί αγώνες στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας στη νέα γενιά. Η κα Χαλιώτη ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, ενώ ευχαρίστησε τους προπονητές και τους εργαζόμενους για την προσπάθεια τους να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίας στα μέλη του Αθλητικού Οργανισμού, καθώς και για την άψογη διοργάνωση των αθλητικών εκδηλώσεων.

Στους Διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Δήμου Αμαρουσίου Ελ. Λέκκα, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης Γ. Θεοδωρακόπουλος, η Πρόεδρος Π.Ε.Α.Π. Πεύκης Β. Νικολαροπούλου, ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ, εκπρόσωπος του Δήμου Παλλήνης κ. Χούμας, ο Πρόεδρος  και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πεντέλης Β. Μπούρας και Δ. Αποστολάκος αντίστοιχα.

Τους αγώνες κάλυψε το επιτελείο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.).

Μετάβαση στο περιεχόμενο