Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Latin Party, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα και την υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων Λατινοαμερικάνικων και Ευρωπαϊκών χορών Έφη Κεραμάρη στο Latin Party που διοργάνωσε με επιτυχία το Κέντρο.
|download file .jpg 89 Kb|


Οι καθηγητές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου  έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση μέσα από τα χορευτικά δρώμενα σε λάτιν ρυθμούς.
|download file .jpg 95 Kb|


Πλήθος μελών και φίλων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού απολαμβάνει τη μουσική και το χορό στο Latin Party που διοργάνωσε το Κέντρο.
|download file .jpg 99 Kb|


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Latin Party που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού με τη συμμετοχή εκατοντάδων φίλων του Κέντρου, αλλά και των συμμετεχόντων στα αντίστοιχα προγράμματά του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους υπεύθυνους για την άρτια οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Οι καθηγητές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού μέσα από χορευτικά δρώμενα στους ρυθμούς του Latin έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση και απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο