Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι ο ποδηλατικός αγώνας «Η Πόλη μου με Ποδήλατο»

Print Friendly, PDF & Email
Γ. Πατούλης : Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει ενεργά κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών
 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά την επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας «Η πόλη μου με ποδήλατο». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η γ.γ. Νέας Γενιάς, κα Βάσω Κόλλια.

|download _.jpg file 206 KB|

Στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια που ενισχύει την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κήρυξε την επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας «Η πόλη μου με Ποδήλατο» που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαίου στο Κτήμα Συγγρού με τη συμμετοχή δεκάδων ποδηλατοδρόμων απ΄ όλη την πόλη.


Την εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, οργάνωσε το Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και τη συμμετοχή οκτώ μη κυβερνητικών οργανώσεων.

 
«Η πόλη μου με Ποδήλατο» είναι μια πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα στους δημότες 13 πόλεων να γνωρίσουν την πόλη τους από την αρχή, αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον τοπικό πλούτο της κάθε περιοχής με τον πλέον ευχάριστο τρόπο, καθώς το ποδήλατο αποτελεί το πλέον οικολογικό μέσο μεταφοράς και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στο να ενισχύσει την οικολογική συνείδηση των συμμετεχόντων και να τους προτρέψει να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς στην πόλη. Με τον τρόπο αυτό θα νιώσουν την ευεξία και τη χαρά της άθλησης, αλλά θα ενισχυθεί και η περιβαλλοντική τους συνείδηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο