Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές εξετάσεις Σύγχρονου Τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Οι σημαντικές επιτυχίες των σπουδαστών, μας παρέχουν μεγάλη ικανοποίηση και δικαιώνουν την προσπάθειά μας για υψηλής ποιότητας  μουσική παιδεία στη νέα γενιά της πόλης μας.»

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσία πολυπληθούς κοινού πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, οι εξετάσεις Σύγχρονου Τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, με την σπουδάστρια Άννα Μπιλιλή να εκπλήττει ευχάριστα την εξεταστική επιτροπή.   

Η επιτροπή αποτελείτο από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου, τη καθηγήτρια της σπουδάστριας Αγγελική Κουνάκη, την καθηγήτρια φωνητικής του Εθνικού Ωδείου, που έχει στο ενεργητικό της πολλούς μαθητές που κάνουν καριέρα στο χώρο του τραγουδιού Άννα Διαμαντοπούλου, από την επίσης καθηγήτρια του Εθνικού Ωδείου Φιλιώ Επιφανείου, το Διευθυντή Φιλαρμονικής Δήμου Κηφισιάς Φίλιππο Χίου και τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη και μαέστρο Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος συνεχάρη τη σπουδάστρια για την υπεροχή ερμηνεία της στο δύσκολο ρεπερτόριο, δίνοντάς της πολλές και χρήσιμες συμβουλές.                   

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίρει για τη σημαντική επιτυχία της στις εξετάσεις τη σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Άννα Μπιλιλή και τις εύχεται μία εξίσου επιτυχημένη και λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Παράλληλα, συγχαίρει τη Διοίκηση και τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου  για την άριστη μουσική εκπαίδευση και προετοιμασία των σπουδαστών, σημειώνοντας ότι «Οι σημαντικές επιτυχίες των σπουδαστών, μας παρέχουν μεγάλη ικανοποίηση και δικαιώνουν την προσπάθειά μας για υψηλής ποιότητας  μουσική παιδεία στη νέα γενιά της πόλης μας.»

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές εξετάσεις Σύγχρονου Τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου_1


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές εξετάσεις Σύγχρονου Τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο