Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης των προγραμμάτων του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού»

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπο από την επίδειξη κολύμβησης στη μικρή πισίνα των μικρών κολυμβητών του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και οι Αντιδήμαρχοι Ν. Πέππας, Σπ. Σταθούλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καρλαύτης με μικρούς κολυμβητές που συμμετέχουν στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.


Με τη συμμετοχή 350 παιδιών και πλέον πραγματοποιήθηκαν οι εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης των προγραμμάτων του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης με επιτυχία μίας ακόμη αθλητικής χρονιάς.


Οι μικροί κολυμβητές ηλικίας από 4 – 6 ετών επέδειξαν τις ικανότητες τους στη κολύμβηση στη μικρή πισίνα και ακολούθως τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου αγωνίστηκαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης. Στους τρεις πρώτους διακριθέντες στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ όλα τα παιδιά έλαβαν διπλώματα συμμετοχής.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος, με τη διαβεβαίωση ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, προσφέροντας τη δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους. Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης.


Τους αθλητές κολύμβησης προπόνησαν κατά την αθλητική περίοδο 2012 – 2013 οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής: Δάφνη Μάνου, Ελένη Στεφανιδάκη, Κων/να Παραδείση, Αντιγόνη Βεστούνη, Ευθύμιος Καραγιάννης και Ειρήνη Μισιακά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο