Με δύο μόνιμους υπαλλήλους επανδρώνεται η Διεύθυνση οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την ορκωμοσία δύο ακόμα μόνιμων υπαλλήλων, επιλαχόντες της υπ’ αριθ.1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πρόληψη μόνιμου προσωπικού στον Δήμο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Συνολικά, από την έναρξη της χρονιάς στο δυναμικό του Δήμου μέσα από την ίδια διαδικασία έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής 16 άτομα.

Οι δύο νέες εργαζόμενες θα ενσωματωθούν στη διεύθυνση οικονομικής διαχείρισης του Δήμου ως μόνιμο προσωπικό μετά τη διεκδίκηση από μέρους του Δημάρχου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλη, με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις μόνιμου προσωπικού από τη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008, κατόπιν και της άρσης της απαγόρευσης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο.

Καλωσορίζοντας τα νέα μέλη της «οικογένειας» του Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης, έθεσε το πλαίσιο συνεργασίας τους στη βάση της αμοιβαίας ειλικρίνειας, της αγάπης για την εργασία τους και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία και δήλωσε σχετικά:

«Ενισχύουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες του Δήμου μας με μόνιμο προσωπικό. Πέρυσι από την προκήρυξη του 2008 είχαμε υποδεχτεί 21 άτομα. Φέτος πετυχαίνοντας, έπειτα από παρεμβάσεις μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τόσο ως Διοίκηση του Δήμου όσο και ως Διοίκηση της Κ.Ε.Δ.Ε, να αρθεί η απαγόρευση, συνεχίζουμε τη διαδικασία τοποθέτησης των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008. Έστω και τώρα, με καθυστέρηση 10 ετών, Διοίκηση και εργαζόμενοι βλέπουμε φως στο τούνελ της διαδικασίας πρόσληψής τους. Μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες και για άλλα πέντε άτομα, τα οποία και θα καλωσορίσουμε αντίστοιχα κατά την ορκωμοσία τους».

Παρών στη συνάντηση υποδοχής – ορκωμοσίας με τον Δήμαρχο, ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Γιώργος Διδασκάλου.

 

Σχετικά αρχείαΜε δύο μόνιμους υπαλλήλους επανδρώνεται η Διεύθυνση οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Αμαρουσίου_1


Με δύο μόνιμους υπαλλήλους επανδρώνεται η Διεύθυνση οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο