Με δημιουργικά δρώμενα στο ψυχαγωγικό και εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου τα παιδιά καλωσόρισαν το νέο έτος

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από το ψυχαγωγικό και εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά και γονείς, όπου οι μικροί φίλοι του Κέντρου έπαιξαν δημιουργικά παιχνίδια και κατασκεύασαν πρωτότυπα ημερολόγια για το δωμάτιο τους, συνθέτοντας διάφορα υλικά.


Ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωϊνό απόλαυσαν οι μικροί φίλοι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στο ψυχαγωγικό και εικαστικό εργαστήρι που στήθηκε για γονείς και παιδιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου για το καλωσόρισμα του νέου έτους.


Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών-συγγραφέων,της κας Μαριλένας Καββαδά και της κας Κυριακής Καρανάτσιου έφτιαξαν κάρτες και αντάλλαξαν ευχές για το 2012, έπαιξαν δημιουργικά παιχνίδια για τους μήνες και τις εποχές και κατασκεύασαν πρωτότυπα ημερολόγια για το δωμάτιο τους, με θέμα την κουκουβάγια – σύμβολο σοφίας, συνθέτοντας διάφορα υλικά.


Παράλληλα για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, δόθηκαν ιδέες στους γονείς για δράσεις με τα παιδιά τους, σχετικές με τους μήνες και τις εποχές.


Τις θερμές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου σε θέματα Πολιτισμού κ. Νικόλαου Πέππα, μετέφερε σε παιδιά και γονείς, η εκπαιδευτικός κα. Καββαδά, μαζί με την υπόσχεση ότι «θα ενισχυθούν και θα αυξηθούν σημαντικά οι δημιουργικές εκδηλώσεις για τα παιδιά της πόλης, τόσο στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, όσο και σε άλλους χώρους πολιτισμού του Δήμου, όπως την Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη,το Λαογραφικό Μουσείο, τη Βορέειο Βιβλιοθήκη,το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο