Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι θεατές τη μουσικοχορευτική παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο του Αμαλιείου από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με τον Αντιδήμαρχο Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου Δ. Καμπούκο, και τη δημοτική σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη, μεταξύ των θεατών της παράστασης.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με την καθηγήτρια χορού – καλλιτέχνιδα ʼννα Λη, και τις υπόλοιπες χορεύτριες μετά το τέλος της παράστασης.

Στιγμιότυπα από την παράσταση.


Μία πολύ ενδιαφέρουσα, ευρωπαϊκού επιπέδου, μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «Η σχολή μου» παρακολούθησαν οι θεατές που κατέκλυσαν το κλειστό θέατρο του Αμαλίειου Οικοτροφείου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου που διοργανώνονται με τη λήξη της φετινής καλλιτεχνικής χρονιάς. Την εμφάνιση των μαθητριών που συμμετείχαν στην παράσταση χειροκρότησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ο οποίος και συνεχάρη χορεύτριες και συντελεστές εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, για την εξαιρετική παράσταση που έδωσαν.


Μεταφέροντας το χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού ευχαρίστησε όλους, σπουδαστές, γονείς, καθηγητές και προσωπικό που στηρίζουν τις δράσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου. Παράλληλα, μετέφερε τη βούληση της Διοίκησης να δίνεται χώρος στις ποιοτικές καλλιτεχνικές προσπάθειες. «Χάρη και στην υποστήριξη του Δημάρχου που στέκεται αρωγός σε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου όπως η συγκεκριμένη, αλλά να συνεχίσουμε να πράττουμε το ίδιο και στο μέλλον».


Η παράσταση «Η σχολή μου» ξεκίνησε να διαδραματίζεται κάποτε στο Παρίσι όταν η ιδιοκτήτρια μίας σχολής μπαλέτου αποφάσισε να πουλήσει τη σχολή της σε δασκάλες χορού στην Ελλάδα… Κάπως έτσι ξεκίνησε η πλοκή του έργου που εναλλάσσονταν ανάμεσα σε χορό και έξυπνους διαλόγους. Επί σκηνής οι 15 μαθήτριες που συμμετείχαν στην παράσταση ενσάρκωσαν ρόλους προσαρμοσμένους στα ιδιαίτερα ταλέντα και χαρακτηριστικά της καθεμιάς. Τους ρόλους σκιαγράφησε η ʼννα Λη, η οποία είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης από τη συγγραφή των διαλόγων μέχρι τη διδασκαλία, τη χορογραφία και τη σκηνοθεσία της παράστασης.


Στο πιάνο συνόδευε η Λήδα Βουρεξάκη, στο τραγούδι η Πηνελόπη, η συμμετοχή των οποίων ήταν ευγενική προσφορά.


Επόμενο καλλιτεχνικό εγχείρημα της καλλιτέχνιδος ʼννα Λη θα είναι μία αναδρομή από την οπερέτα στο οριεντάλ μέσα από πρωτότυπους διαλόγους και θεατρικά δρώμενα.


Παρών στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου Δημήτρης Καμπούκος, και η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο