Μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες στην 3η ημερίδα Στίβου του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου και του Γ.Σ.Α.

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ν. Πέππας  με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Τμήματος Αθλητισμού και του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου που συμμετείχαν στη 3η ημερίδα Στίβου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονέμει μετάλλια  στους διακριθέντες  και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της 3ης ημερίδας Στίβου.  


 


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 3η ημερίδα Στίβου του Δήμου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών του Τμήματος Αθλητισμού και του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.


Την αθλητική προσπάθεια των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου αγκάλιασαν εκατοντάδες γονείς που βρέθηκαν στο  Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ιωάννης Ζηρίνης», παρόντος του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.


Οι 150 αθλητές που συμμετέχουν στα προγράμματα του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου και του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγωνίσματα:
Δρόμος ταχύτητας 50μ. & 80 μ., στο άλμα σε μήκος και το μπαλάκι αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης απένειμε τα μετάλλια στους τρεις πρώτους διακριθέντες, καθώς και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, διαβεβαιώνοντας μαθητές και γονείς ότι το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προσφέρει δραστηριότητες άθλησης,ψυχαγωγίας και δημιουργικής διεξόδου, αναβαθμίζοντας περαιτέρω την ποιότητα των προσφερομένων προγραμμάτων του.


Παρόντες στην 3η ημερίδα Στίβου ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αντώνης Παρτσινέβελος και Δημήτρης Σμυρνής και ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α. κος  Κωνσταντίνος Κουτσούκος.                                     


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο