Μελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η δυναμική της ένωσης των φορέων αυτοδιοίκησης είναι εμφανής και στον πολιτισμό. Οι φωνές των χορωδών μετέφεραν με μελωδικό τρόπο το χαρμόσυνο μήνυμα των εορτών μαζί με την αισιοδοξία τους για ένα καλύτερο μέλλον»

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμήνευσαν η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», η Μικτή Χορωδία Δήμου Διονύσου, η Μικτή Χορωδία Μουσικού Συλλόγου Άνδρου, η Δημοτική Χορωδία Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, σε μία χορωδιακή συνάντηση που φιλοξενήθηκε στο Μαρούσι παρόντος και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Οι χορωδοί ερμήνευσαν κλασικούς Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, από τα κάλαντα της Χίου μέχρι τα αθηναϊκά κάλαντα, σε ατμόσφαιρα αποθέωσης.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους χορωδούς και τις μαέστρους για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους. Ξεχωριστά συγχαρητήρια έδωσε στην πρόεδρο της Χορωδίας «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» και στην υπεύθυνη της Χορωδίας, δημοτική σύμβουλο Ρένα Χαλιώτη.

«Η δυναμική της ένωσης των φορέων αυτοδιοίκησης είναι εμφανής και στον πολιτισμό. Οι φωνές των χορωδών μετέφεραν το χαρμόσυνο μήνυμα των εορτών μαζί με την αισιοδοξία τους για ένα καλύτερο μέλλον» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή δώρων και ενθυμίων μεταξύ των χορωδιών.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, η δημοτική σύμβουλος – υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου Σταματάκη και Ελένη Λέκκα Καλατζάκη, η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

 

Σχετικά αρχείαΜελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι_1


Μελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι_2


Μελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι_3


Μελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι_4


Μελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι_5


Μελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι_6


Μελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι_7


Μελωδικές εορταστικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή συνάντηση» στο Μαρούσι_8

Μετάβαση στο περιεχόμενο