Μεγάλος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Ανταποδοτική Ανακύκλωση

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 148 KB|


Απονομή βραβείων στα σχολικά τμήματα που είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία ανακύκλωσης – Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010, ώρα 15:00, Αίγλη Ζαππείου 


Τα βραβεία στα σχολικά τμήματα που αναδείχθηκαν νικητές στη Μεγάλο διαγωνισμό Ανακύκλωσης, τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» για τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης θα απονεμηθούν, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 και ώρα 15:00 στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία εκπροσώπων των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Παιδείας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, οι μαθητές των σχολείων συμμετείχαν στη Γιορτή Ανακύκλωσης που εξελίχθηκε στην πόλη έως τις 31 Μαΐου 2010, συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών τις οποίες ανακύκλωσαν στο τοποθετημένο μηχάνημα ανακύκλωσης στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου, λαμβάνοντας για κάθε ανακυκλώσιμη συσκευασία κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Τα σχολικά τμήματα που συνέλλεξαν τα περισσότερα κουπόνια και επομένως είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης αναδεικνύονται  νικητές του διαγωνισμού. Η συγκέντρωση και καταμέτρηση των κουπονιών ανά σχολικό τμήμα πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους του Οργανισμού Περιβάλλοντος και της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 


Νικητές του διαγωνισμού είναι:
 
– 1ο Βραβείο: 6ο Γυμνάσιο, Τμήμα Α2 , που συγκέντρωσε 7698 κουπόνια. Ο κάθε μαθητής του τμήματος θα λάβει έπαθλο έναν ηλεκτρονικό φορητό υπολογιστή Netbook.

– 2ο Βραβείο:5ο Δημοτικό, Τμήμα ΣΤ’, που συγκέντρωσε 6758 κουπόνια. Ο κάθε μαθητής του τμήματος θα λάβει έπαθλο ένα ποδήλατο.

– 3ο Βραβείο 5ο Δημοτικό Τμήμα Δ’ , που συγκέντρωσε 1999 κουπόνια. Ο Κάθε μαθητής του τμήματος θα λάβει έπαθλο ένα Mp3 player.

Μετάβαση στο περιεχόμενο