Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Emaildownload _.jpg file 59 KBdownload _.jpg file 54 KB


Ιδιαίτερα αυξημένη σε σχέση με το παρελθόν ( κατά 50%),  ήταν η ανταπόκριση των πολιτών αλλά και των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου  στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη να ενισχύσουν την  προσπάθεια προσφοράς αίματος στον συνάνθρωπό μας.

Η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008 , στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου, υπό την εποπτεία του Οργανισμού Υγείας του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το δημοτικό Πολυϊατρείο και το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ».

Εκατό ογδόντα ευαισθητοποιημένοι συνάνθρωποί μας προσήλθαν στο Δημαρχείο, προκειμένου να συνεισφέρουν στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα προς τους  συμπολίτες μας. Αιμοληψία πραγματοποιήθηκε από εκατό είκοσι πολίτες, μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης σε δήλωση του αναφέρει:
« Η σημερινή εθελοντική αιμοδοσία σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας προσπάθειας στο Δήμο Αμαρουσίου για την ευαισθητοποίηση όλων μας στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας Τράπεζας Αίματος, καθώς μέχρι σήμερα η λειτουργία της Τράπεζας Αίματος ήταν υποτονική και δυσανάλογη προς τον πληθυσμό και τους εργαζόμενους».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Υγείας κ. Νταλούκας χαρακτήρισε την προσέλευση των πολιτών πολύ ικανοποιητική και μεγαλύτερη σε σχέση με το παρελθόν και τόνισε ότι  στην πρόσκληση του Δημάρχου  ανταποκρίθηκαν και πολίτες εκτός Αμαρουσίου, κι αυτό είναι πολύ συγκινητικό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο