Μεγάλη ποσότητα φρέσκων ψαριών προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου ο Όμιλος Selonda-Iχθυοτροφεία Α.Ε.Γ.Ε. για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

50 κιλά τσιπούρες (5 κιβώτια των 10 κιλών) προσέφερε σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου, ο Όμιλος Selonda -Iχθυοτροφεία Α.Ε.Γ.Ε. για την ενίσχυση των ευπαθών συμπολιτών μας.

Τα φρέσκα ψάρια παραδόθηκαν άμεσα σε 50 οικογένειες, που ως επί το πλείστον έχουν παιδιά, από τους εργαζόμενους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Πρόθεση του Ομίλου είναι, η ευγενική χορηγία φρέσκων ψαριών να συνεχιστεί και τους επόμενους τρεις μήνες, με την προσφορά ισόποσων κιλών με τη σημερινή.   

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ομίλου για την ευγενική χορηγία και την κοινωνική αλληλεγγύη της προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη ποσότητα φρέσκων ψαριών προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου ο Όμιλος Selonda-Iχθυοτροφεία Α.Ε.Γ.Ε. για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων της πόλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο