Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Επ. Γαρδέλης

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη ποσότητα από εξειδικευμένα και ακριβά φάρμακα παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γιώργο Πατούλη ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Επαμεινώνδας  Γαρδέλης, προκειμένου να παραχωρηθούν μέσω των υπηρεσιών σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.  

Κατά την παράδοση των φαρμάκων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Γαρδέλη για την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη του προς το συνάνθρωπο, υπογραμμίζοντας ότι στη δύσκολη εποχή που διανύουμε συνάνθρωποι μας αδυνατούν να πάρουν ακόμη και τα αναγκαία για τη ζωή τους φάρμακα.
Όπως σημείωσε ο κ. Γαρδέλης, ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε με ότι μπορούμε  στην ανακούφιση όσων μας χρειάζονται.

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη ποσότητα φαρμάκων παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Επ. Γαρδέλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο