Μεγάλη ποσότητα νωπού κρέατος διένειμε με επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ως επικεφαλής της Σύμπραξης «Αμάλθεια»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Τοπική  Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και επιμονή να υπηρετεί τον άνθρωπο και να δείχνει την αλληλεγγύη της σε όποιον έχει ανάγκη

Με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου ως επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αμάλθεια» διένειμε μεγάλη ποσότητα νωπού κρέατος σε συνολικά έξι Δήμους του Βόρειου Τομέα Αττικής της Σύμπραξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).   

Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν 3598 συσκευασίες του μισού κιλού μοσχαρίσιο κρέας και 3526 συσκευασίες του μισού κιλού χοιρινό, με στόχο την στήριξη των συμπολιτών που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά.

Στο Δήμο Αμαρουσίου, ωφελήθηκαν 203 οικογένειες δικαιούχοι του προγράμματος, στις οποίες διανεμήθηκαν 758 συσκευασίες μοσχαρίσιου κρέατος και 765 συσκευασίες χοιρινού.

Αντίστοιχα, οι 6 δικαιούχοι Δήμοι παρέλαβαν σε μοσχαρίσιο κρέας:
 Λυκόβρυσης – Πεύκης 522 συσκευασίες, Μεταμόρφωσης 1118 συσκευασίες, Παπάγου – Χολαργός 221 συσκευασίες, Πεντέλης 252 και Φιλοθέης- Ψυχικού 122 συσκευασίες.    
Επίσης παρέλαβαν σε χοιρινό: Δήμος Λυκόβρυση Πεύκης 518 συσκευασίες, Μεταμόρφωση 1091 συσκευασίες, Παπάγου – Χολαργός  204 συσκευασίες, Πεντέλη 264 συσκευασίες και Φιλοθέη Ψυχικό 128 συσκευασίες.    
 Επίσης προσφέρθηκαν ποσότητες κρέατος σε ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών όλων των συμμετεχόντων Δήμων.

Η παράδοση στους δικαιούχους Δήμους πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα Καλαντζάκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άρτια οργάνωση και την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, υπογραμμίζει ότι «η Τοπική  Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και επιμονή να υπηρετεί τον άνθρωπο και να δείχνει την αλληλεγγύη της σε όποιον έχει ανάγκη.» 

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη ποσότητα νωπού κρέατος διένειμε με επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ως επικεφαλής της Σύμπραξης «Αμάλθεια»_1


Μεγάλη ποσότητα νωπού κρέατος διένειμε με επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ως επικεφαλής της Σύμπραξης «Αμάλθεια»_2


Μεγάλη ποσότητα νωπού κρέατος διένειμε με επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ως επικεφαλής της Σύμπραξης «Αμάλθεια»_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο