Μεγάλες ποσότητες τροφίμων, φαρμάκων και ειδών ένδυσης συγκεντρώθηκαν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα Ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας των παλαιμάχων της ΑΕΚ και την ομάδας «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Print Friendly, PDF & Email

Τα είδη θα ενισχύσουν τις ευπαθείς ομάδες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου 

Φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου έδωσε η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ  με την ομάδα «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με σκοπό την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου.                 

Ο  αγώνας διεξήχθη παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων των διοργανωτών και φιλάθλων, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στο Arena Soccer Club και η ομάδα των παλαιμάχων επικράτησε με σκορ 3-2 της ομάδας του «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τα Δ.Σ. των ομάδων, τους αθλητές, τους φιλάθλους και τους χορηγούς για την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους στις ευπαθείς ομάδες που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αμαρουσίου. Ευχαρίστησε  επίσης τους στενούς συνεργάτες του και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, με τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα και ειδών ένδυσης.

Για την κοινωνική προσφορά του, καθώς και για την προσφορά του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό  ο κ. Πατούλης τιμήθηκε από τους παλαιμάχους της ΑΕΚ και από το Δ.Σ. της ομάδας του «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ». 

Ο κ. Χρήστος Αρδίζογλου παλιά δόξα της ΑΕΚ, παρέλαβε ως εκπρόσωπος των νικητών το κύπελλο που απένειμε στην ομάδα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.
Εκ μέρους της ομάδας του «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ» ο κ. Αν. Κωστακόπουλος παρέλαβε το κύπελλο από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρλαύτη.
Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν επίσης στους διαιτητές της ΕΠΣΑ που προσέφεραν αφιλοκερδώς τη διαιτησία. Την ευγενική χορηγία στις φιάλες νερού είχε η εταιρεία Mythical Brands.

Παρών στον Φιλανθρωπικό αγώνα ήταν  επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης. 

 

Σχετικά αρχείαΟι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και το Δ.Σ. της ομάδας του «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ» απονείμουν τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την προσφορά του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.


Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και το Δ.Σ. της ομάδας του «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ» απονείμουν τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την προσφορά του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό_2


Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και το Δ.Σ. της ομάδας του «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ» απονείμουν τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την προσφορά του στον πολιτισμό και τον αθλητισμό_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο