Μαχητική συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου, Αντιπροέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ και στο χώρο της υγείας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε Νικήτα Κακλαμάνη, τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Τζανακούλη, και αριστερά τον Αντιπρόεδρο Κοινωνικής Πολιτικής της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε Βλάση Σιώμο, στην κορυφή της πορείας των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση.
|download file .jpg 120 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θεμιστοκλή Μπαλασόπουλο, τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε Νικήτα Κακλαμάνη, τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Τζανακούλη, και αριστερά τον Αντιπρόεδρο Κοινωνικής Πολιτικής της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε Βλάση Σιώμο, διαδηλώνουν μαζί με τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση.
|download file .jpg 127 Kb|


|download file .jpg 135 Kb|

Ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Σωτήρης Ρηγάκης, πλαισιωμένοι από πλήθος γιατρών διαδηλώνουν με συνθήματα και πανώ κατά των σαρωτικών αλλαγών στο χώρο της υγείας.


|download file .jpg 144 Kb|


Ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α Σωτήρη Ρηγάκη, ηγούνται της πορείας των γιατρών στο κέντρο της Αθήνας.
|download file .jpg 170 Kb|


Ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Σωτήρης Ρηγάκης, μπροστά στη Βουλή, ενώ συμμετέχουν μαζί με το ιατρικό προσωπικό και τους υπόλοιπους εργαζομένους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στη διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων.
|download file .jpg 138 Kb|


Στις κινητοποιήσεις και στην πορεία προς τη Βουλή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο χώρο της υγείας, συμμετείχε ενεργά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, και Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, κατά των  νέων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε:
«Η κυβέρνηση είναι σε νευρική κρίση μετά τις άστοχες ενέργειες εφαρμογής του μνημονίου, χωρίς καμία συναίνεση και διάλογο με τους αρμόδιους φορείς. Θα αντισταθούμε με αγώνα και δράση στα μεσαιωνικά διαγγέλματα των Υπουργών και στις αντιδημοκρατικές επιλογές.

Εμείς θα είμαστε με το λαό και τους εργαζόμενους για να δημιουργήσουμε ένα ευρύτατο κύμα αντίστασης για μια καλύτερη Ελλάδα και για να επανέλθει η κοινή λογική στη πολιτική ζωή του τόπου μας.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει με τις επιλογές Λοβέρδου. Οι ασθενείς πολίτες υποφέρουν, η αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού έχει γίνει «κλοτσοσκούφι» στους ανευθυνουπεύθυνους συντελεστές της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.

Επίσης η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα διαγγέλματα Ραγκούση και στην Τροϊκανή επιλογή θα αντιδράσει με πάλη. Ας μείνουν οι αρμόδιοι κλεισμένοι στα γυάλινα γραφεία τους και ας αφήσουν εμάς με τους πολίτες, κατεβαίνοντας στους δρόμους να φτιάξουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε».

Μετάβαση στο περιεχόμενο