Ματαιώνεται το υπόλοιπο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2015

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει για τη ματαίωση των υπόλοιπων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2015 που ήταν προγραμματισμένες για το τέλος Αυγούστου και τον μήνα Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με απόφαση και ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής, ματαιώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Σάββατο 29 Αυγούστου, Κώστας Μακεδόνας
Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, Νεφέλες
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, Οι τενόροι
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, Παντελής Θαλασσινός, ΤΑΚΙΜ
Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, Ευανθία Ρεμπούτσικα
Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, I am what I am
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 2ο Maroussi Jazz Festival
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, Αχαρνής
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Δήμος Αμαρουσίου ζητά την κατανόηση του κοινού για την απρόοπτη αυτή εξέλιξη που είναι πέρα από τη δική του ευθύνη. Ως επί το πλείστον οι απρόβλεπτες πολιτικές και οικονομικές συγκυρίες του προηγούμενου διαστήματος αλλά και οι ακυρώσεις από μέρους των επιμέρους παραγωγών που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ του συνόλου των παραστάσεων τους, είχαν συνέπειες στην ομαλή διεξαγωγή του.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί την εταιρία παραγωγής Epoca Productions για τη συνεργασία, που υπό αντίξοες συνθήκες με μηδενική επιβάρυνση για τους δημότες μας εξασφάλισε μια σειρά από εκδηλώσεις κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Παρά τις δύσκολες συγκυρίες και κόντρα σε καταστάσεις που δεν μπορεί να ελέγξει, ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει και στο μέλλον να αξιοποιεί συνεργασίες στον τομέα του πολιτισμού προσφέροντας ποιοτικές διεξόδους ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας. Θα συνεχίσει να επενδύει στον πολιτισμό με εκδηλώσεις ποιότητας και το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα με αποκορύφωμα το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου το καλοκαίρι του 2016.

Παρακάτω παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής:

«Η Διοργανώτρια εταιρεία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου Epoca productions, με λύπη της ανακοινώνει την ακύρωση των εκδηλώσεων του Σεπτεμβρίου, λόγω των δυσμενών πολιτικών και οικονομικών καταστάσεων.

Η προσπάθεια να καθιερωθεί το Φεστιβάλ στον χώρο του Αμαλειίου, Κηφισίας 219 θα συνεχιστεί του χρόνου, ελπίζοντας ότι θα έχουμε ξεφύγει από τις δύσκολες  καταστάσεις που ζούμε σήμερα.

Προσπαθήσαμε να διοργανώσουμε το Φεστιβάλ με ένα ποιοτικό πρόγραμμα, με νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά οι δύσκολες συγκυρίες
(βροχές, δημοψήφισμα, κλπ) δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί όπως θέλαμε.

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε εκλογές τον Σεπτέμβρη. Πιστεύουμε στη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα των καλλιτεχνών και επιθυμία μας είναι να παρουσιάσουμε ένα πιο δημιουργικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή περισσότερων καλλιτεχνικών σχημάτων στο επόμενο Φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αμαρουσίου και ειδικά τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, για την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση που μας δείχνει.

Είμαστε βέβαιοι ότι το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 θα ξεχωρίσει και θα εδραιωθεί στην πολιτιστική συνείδηση όλων μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο