Ματαιώνεται η παράσταση «Όποιον πάρει ο Χάρης» από το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει ότι η παράσταση με τον Χάρρυ Κλυνν «Όποιον πάρει ο Χάρης» που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους παραγωγής της παράστασης, έκτακτοι λόγοι επέβαλαν τη ματαίωση της εμφάνισης στο Αμαλίειο Ανοιχτό Θέατρο.


Ο Χάρρυ Κλυνν και οι συνεργάτες του ζητούν συγνώμη από το κοινό για την ταλαιπωρία και υπόσχονται να το αποζημιώσουν με ισχυρές δόσεις γέλιου σε κάποια από τις εμφανίσεις που προγραμματίζονται για το χειμώνα του 2013 – 14.


Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι, παρακαλούνται μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2013 να προσέρχονται από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. για την εξαργύρωση του αντιτίμου των εισιτηρίων.


Αντίστοιχα, ανάλογα με το σημείο προπώλησης από το οποίο τα προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια, οι κάτοχοι παρακαλούνται να προσέρχονται για να εξαργυρώσουν το αντίτιμο τους προσκομίζοντας απαραίτητα το απόκομμα του εισιτηρίου.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης των εισιτηρίων και την επιστροφή των χρημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο