Μασκέ χορευτικές παρουσίες και απονομές διπλωμάτων στο φιλανθρωπικό αποκριάτικο Latin Party του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, την υπεύθυνη των ευρωπαϊκών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ε. Κεραμάρη, τον δάσκαλο χορού Π. Κορμά, και τις διπλωματούχες μαθήτριες του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Πλήθος χορευτών έδωσε το «παρών» στο αποκριάτικο λάτιν πάρτι του Δήμου Αμαρουσίου.H δασκάλα χορού Κ. Γερογιάννη, με τις μαθήτριές της, παρουσιάζοντας πρόγραμμα Zumba.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα


Μία ξεχωριστή βραδιά απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στο φιλανθρωπικό αποκριάτικο Latin Party που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου για τους φίλους του χορού και της Αποκριάς. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, των διπλωμάτων πιστοποίησης δεξιοτήτων στις επιτυχούσες μαθήτριες του Επαγγελματικού Τμήματος Λάτιν Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Στη διάρκεια της βραδιάς χορευτές κάθε ηλικίας, άλλοι μεταμφιεσμένοι και άλλοι όχι, αλλά όλοι με την ίδια κεφάτη διάθεση, παρασύρθηκαν από τους λάτιν ρυθμούς σε ένα χορευτικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ζωντάνια.


Τα αποκριάτικο πρόγραμμα εμπλούτισαν με τις χορογραφίες τους οι καθηγητές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, και συγκεκριμένα, ο Τάσος Κατσάρας, με τους μαθητές του στο Τμήμα Salsa Rueda Cuban Style, και η Κωνσταντίνα Γερογιάννη, με τις μαθήτριές της στο Τμήμα Ζumba Fitness. Στη διάρκεια της βραδιάς έπαιξε το μουσικό συγκρότημα “Flying Steps Latin Trio”.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο πάρτι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιμέλεια της εορταστικής βραδιάς αλλά και τους εκατοντάδες πιστούς φίλους των λάτιν πάρτι του Δήμου που επέδειξαν την ίδια συνέπεια και σε αυτό το αποκριάτικο φιλανθρωπικού χαρακτήρα ραντεβού τους. Ο Δήμαρχος εξέφρασε, επίσης, την ικανοποίησή του για την άνθηση που παρατηρείται στα τμήματα πολιτισμού του Δήμου συμβάλλοντας την αναβάθμιση της πολιτιστικής δραστηριότητας στην πόλη σε καιρούς κρίσης.


Η βραδιά αποτέλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία για να απονεμηθούν και τα διπλώματα πιστοποίησης προσόντων, αναγνωρισμένα παγκοσμίως από το International Dance Teachers Association, που έλαβαν οι μαθήτριες του Επαγγελματικού Τμήματος Λάτιν Χορών του Κέντρου με καθηγητή τον Παναγιώτη Κορμά, που συμμετείχαν και επέτυχαν στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης.


Συγκεκριμένα, διπλώματα απονεμήθηκαν στις μαθήτριες: Χριστίνα Χαρανά, στις κατηγορίες LATIN BRONZE και LATIN SILVER, Βασιλική Πιπιδή, στις κατηγορίες LATIN BRONZE, DOUBLE BRONZE και LATIN SILVER, Μαριβίλη Αλεξιάδου, στις κατηγορίες LATIN SILVER και SILVER DOUBLE, Καλλιόπη Θεοδωροπούλου, Βασιλική Σπύρου, Κατερίνα Κακουλίδου, στην κατηγορία LATIN SILVER.


Μέρος του ποσού των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από το αποκριάτικο Latin party πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.


Στο αποκριάτικο λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο