Μαρούσι, πόλη χωρίς παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ.Ν.Σηφουνάκη και τον Γ.Γ.Περιφέρειας Αττικής κ.Ηλ.Λιακόπουλο.
|download file .jpg 142Kb|


Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς από τον Δήμο Αμαρουσίου, ο κρατικός μηχανισμός ενεργοποιήθηκε, με την αποξήλωση πινακίδας στη συμβολή της Λ.Κηφισιάς με την Σπ.Λούη, στο ύψος του Χαλανδρίου.
|download file .jpg 165Kb|


Γ.Πατούλης: «μετά από τρία χρόνια δικής μας σκληρής δουλειάς, είμαστε ικανοποιημένοι που επιτέλους ενεργοποιήθηκε και ο Κρατικός μηχανισμός στο θέμα της αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων».

Την ικανοποίησή του για την ενεργοποίηση του Κρατικού μηχανισμού στο θέμα της αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης.

Ο κ.Πατούλης έδωσε το «παρών», μαζί με  τον υφυπουργό κ.Ν.Σηφουνάκη και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Ηλ.Λιακόπουλο, στην επιχείρηση αποξήλωσης που πραγματοποίησε σήμερα, το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στη Λ.Κηφισίας, στη διασταύρωση με την οδό Σπύρου Λούη, στο Χαλάνδρι.

Ο κ.Πατούλης δήλωσε: «Εδώ και 3 χρόνια, από το 2007, όταν και αναλάβαμε την Διοίκηση του Δήμου, ξεκινήσαμε έναν δύσκολο αγώνα για να αποξηλώσουμε όλες τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που υπάρχουν στην πόλη μας. Το Μαρούσι εδώ και 3 χρόνια δίνει το παράδειγμα στην προσπάθεια να κάνουμε τις πόλεις μας πιο όμορφες και τους δρόμους μας πιο ασφαλείς. Είναι φυσικό λοιπόν σήμερα, να αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί η συνεπής αυτή στάση από πλευράς του Δήμου μας, πλέον “αγκαλιάζεται” και από την Κεντρική Εξουσία, η οποία μετά από πολλά χρόνια αδράνειας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, επιτέλους ενεργοποιείται. Και μάλιστα ξεκινά από έναν σημαντικό οδικό άξονα, τη Λεωφόρο Κηφισίας, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους συνάνθρωποί μας σε ατυχήματα με πινακίδες. Στα όρια του Δήμου μας η Λεωφόρος Κηφισίας πλέον είναι καθαρή από παράνομες πινακίδες κι εύχομαι σύντομα κάθε σημαντικός οδικός άξονας να απαλλαγεί από αυτές. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε σε εγρήγορση ώστε να μην επιτρέψουμε να εμφανιστεί ξανά αυτό το φαινόμενο.»Μετάβαση στο περιεχόμενο