Μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συναυλία έδωσε η Τάξη Μονωδίας – Μελοδραματικής και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, συμμετέχοντας στο εορταστικό πρόγραμμα

Print Friendly, PDF & Email

Με άριες από γνωστές όπερες, μιούζικαλ, αλλά και με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια γέμισε η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στη συναυλία που έδωσαν οι μαθητές του Τμήματος – Μελοδραματικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.

Στην μουσική εκδήλωση οι μαθητές ερμήνευσαν μελωδίες όπως: “My way”, “Oh mio babbino caro”, “Youcali”, “Votre toast”, κ.α. Στη συναυλία συμμετείχε και η Παιδική Χορωδία που τραγούδησε: «Το χαίρε η γη», «γιορτινά τραγούδια» κ.α., ενώ στο τέλος μαζί με το κοινό τραγούδησαν όλοι μαζί τα κάλαντα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα παιδιά και τους καθηγητές τους για την υπέροχη συναυλία που έδωσαν, καθώς και για τη συμμετοχή τους στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου και ευχήθηκε τόσο στα παιδιά, όσο και στους παριστάμενους «Χρόνια Πολλά» και «Καλές Γιορτές».

Παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Κηφισιάς κ. Φίλιππος Χίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Τη διεύθυνση της Παιδικής Χορωδίας και τη γενική επιμέλεια είχε η κα Φωτεινή Κοσκόρου, τη διδασκαλία του τμήματος Μονωδίας – Μελοδραματικής η Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, τη μουσική προετοιμασία ο Μανώλης Παπαγιάννης και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.  

 

Σχετικά αρχείαΜία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συναυλία έδωσε η Τάξη Μονωδίας – Μελοδραματικής και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, συμμετέχοντας στο εορταστικό πρόγραμμα (1)


Μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συναυλία έδωσε η Τάξη Μονωδίας – Μελοδραματικής και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, συμμετέχοντας στο εορταστικό πρόγραμμα (2)


Μία υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συναυλία έδωσε η Τάξη Μονωδίας – Μελοδραματικής και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, συμμετέχοντας στο εορταστικό πρόγραμμα (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο