Μία πρωτότυπη λογοτεχνική βραδιά προσέφεραν στους ακροατές οι σπουδαστές του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ καθηγητής του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής Στ. Κακαβούλης, προλογίζοντας την εκδήλωση.


Ο καθηγητής του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής Στ. Κακαβούλης, με τον εκδότη Δ. Βίτσο, και τους μαθητές συγγραφείς του βιβλίου «Γραφής Ερασταί».


Το εξώφυλλο της έκδοσης με τα έργα των μαθητών.


 


Τα ποιήματα και τα διηγήματα τους, αποτέλεσμα της αγάπης τους για τη λογοτεχνία και της προσπάθειάς τους ως σπουδαστές του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, παρουσίασαν οι μαθητές μέσα από την έκδοση «Γραφής Ερασταί» με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου.


Για το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Περίπλους» και αποτελεί μία συλλογική λογοτεχνική προσπάθεια που οι φίλοι της ποίησης και της λογοτεχνίας μπορούν να βρουν στα ράφια των βιβλιοπωλείων, μίλησε ο εκδότης Διονύσης Βίτσος.


Με αφετηρία ότι η λογοτεχνία προϋποθέτει την τόλμη της έκθεσης, ο δάσκαλος τους Στέφανος Κακαβούλης, καθοδήγησε τους οκτώ μαθητές του στο να μάθουν να μην φοβούνται την έκθεση, αλλά άφοβα να ξεδιπλώνουν στο χαρτί τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους αφήνοντας στον αναγνώστη την τελική κρίση.


Οι μαθητές παρουσίασαν τα λογοτεχνικά τους έργα εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου προς επιβράβευση των κόπων τους αλλά και αναγνώριση του ταλέντου τους στη γραφή.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο