Μήνυμα συναδελφικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Πλήθος εργαζομένων παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου.Σε συναδελφική αλληλεγγύη κάλεσε τους εργαζομένους του Δήμου ο κ. Πατούλης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παραδίδοντας το κομμάτι στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ν. Καλλιμάνη.


Να σταθούν ο ένας στο πλευρό του άλλου συναδέλφου, στο πλευρό του πολίτη που τους έχει ανάγκη, στο συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες, προέτρεψε τους εργαζομένους του Δήμου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που πλέον έχει λάβει «ανθρωποκτονικές» διαστάσεις όπως σημείωσε με έμφαση, κάλεσε τους εργαζομένους να συμβάλουν με όλες τους δυνάμεις στην καλή λειτουργία της πόλης και στην εξυπηρέτηση των πολιτών: «Το 2013 ας προσπαθήσουμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του πολίτη. Ας απλώσουμε το χέρι σε όσους μας έχουν ανάγκη. Είναι απαραίτητο, όταν το Κράτος αδυνατεί, και μέχρι να βγούμε από αυτό το τούνελ της κρίσης, εμείς να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας. Ως Διοίκηση πρεσβεύουμε στην πράξη την παράταξη «Αλληλεγγύη και Ανθρωπισμός» πέρα από κομματικά χρώματα και διαχωρισμούς απλώνοντας ένα πλατύ δίκτυ αλληλεγγύης».


Απευθύνοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους εργαζομένους από όποιο πόστο και εάν παρέχουν τις υπηρεσίες τους κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο προσωπικό της καθαριότητας για την αυτοθυσία με την οποία εργάζονται αλλά και την καθοριστική συμβολή τους την ημέρα της πρόσφατης θεομηνίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προξένησε η σφοδρή βροχόπτωση. Για ακόμη μία φορά επανέλαβε τη δέσμευση της Διοίκησης ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του κάθε εργαζομένου. «Όποιο εργασιακό ζήτημα υπάρχει μας αφορά. Δεν μας περισσεύει ούτε ένας εργαζόμενος. Ο Νόμος Ραγκούση έχει υπάρξει καταστροφικός για την τοπική αυτοδιοίκηση. Πέρα από την αφαίμαξη του έμψυχου δυναμικού και τη σημαντική περικοπή πόρων, τη φόρτωσε με εκατοντάδες αρμοδιότητες που αδυνατεί, μη διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και το προσωπικό, να διαχειριστεί. Όλοι μας, Διοίκηση, εργαζόμενοι και πολίτες γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της προχειρότητας του συγκεκριμένου Νόμου».


Ο Δήμαρχος έκλεισε με την ευχή προς όλους τους εργαζομένους να έχουν Υγεία οι ίδιοι και οι οικογένειές τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου, σε κλίμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας και προόδου για τους ίδιους και την πόλη.


Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα προσφέροντας το πρώτο κομμάτι στην πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου κ. Λαζαρίδου, και το δεύτερο στον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νίκο Καλλιμάνη.


Παρόντες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου, ήταν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπούκος, Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Κώστας Αντωνόπουλος, Θανάσης Βελής, Βαγγέλης Κάββαλος, Ελένη Λέκκα, ο επικεφαλής της παράταξης «Εκτός των Τειχών» Δημήτρης Πολυχρονιάδης, η εκπρόσωπος της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Μαρία Καρλατήρα, και ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Κόντρα στον Καιρό», ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, τα προεδρεία και μέλη των Δ.Σ των σωματείων του Δήμου καθώς και πλήθος εργαζομένων.


Ακολούθως τα μέλη της Διοίκησης, του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι εκπρόσωποι των σωματείων έδωσαν, με τη σειρά τους, τις δικές τους ευχές προς τους εργαζόμενους.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση δώρων για τους εργαζόμενους, προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο