Μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, συμμετέχοντας στο 2ο Αγώνα Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Print Friendly, PDF & Email

Στον 2ο αγώνα δρόμου ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης, που διοργάνωσε ο Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός ΣΚΑΪ, μέσω της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας που θα καλύψουν ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν  από τους εκατοντάδες δρομείς που συμμετείχαν  στη δράση ξεπέρασαν τα 30.000 κιλά. Σημείο εκκίνησης των αγώνων, καθώς και τερματισμού ήταν ο χώρος ελέγχου πυρασφάλειας Καισαριανής, στο ύψος της Κατεχάκη. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους συντελεστές της διοργάνωσης που έδωσαν για δεύτερη χρονιά την ευκαιρία σε εκατοντάδες πολίτες να έλθουν σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον και να αθληθούν, σημειώνοντας: «Συμμετέχοντας στους αγώνες ως δρομείς τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στέλνουμε το διπλό μήνυμα: τρέχουμε, φροντίζουμε την υγεία μας και μαζί τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.» 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1

Μετάβαση στο περιεχόμενο