Μήνυμα αλληλεγγύης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υποστήριξης, και πράξη επιβράβευσης των πάγιων χορηγών στο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης του Δήμου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους στη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και του Συλλόγου Εθελοντών Εργαζομένων των εκπαιδευτηρίων «Δούκα» και τον υπεύθυνο αλληλεγγύης Ζ. Μηνιώτη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Δ. Τσουκλείδου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τη βράβευση της Μ. Ρογκάκου, για λογαριασμό του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου «Τα Ανάβρυτα».


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την εκπρόσωπο του Συλλόγου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» Ι. Γκαϊντέ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας «Μύλοι Λούλοι» Ολ. Μάνου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, βραβεύοντας την εκπρόσωπο της εταιρίας Agrino Γ. Μπέλλου


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τις εκπροσώπους της εταιρίας Oriflame κ. Σκούλα, και κ. Χάμουρα.


 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο της Λέσχης Lions Κ. Λυμπέρη.


 


Στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου για τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στέλνοντας προς όλους τους συμμετέχοντες μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το Νέο Έτος. Με την ευκαιρία της γιορτής βραβεύτηκαν για τη σημαντική προσφορά τους, πάγιοι χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.


Στη διάρκεια της βραδιάς που, χάρη στη φροντίδα των χορηγών και εθελοντών της βραδιάς, διεξήχθη σε ένα όμορφο και εορταστικό περιβάλλον στο χώρο του Κέντρου Κεραμικής Τέχνης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, καλωσόρισε όλους τους παρισταμένους, τους περίπου 200 ωφελούμενους του γεύματος αλλά και τους εκπροσώπους των χορηγών, στέλνοντας μαζί με τις ευχές του μήνυμα αλληλεγγύης.


«Μόνο με την αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μπορούμε όλοι μαζί να αντισταθούμε στην κρίση και να την ξεπεράσουμε. Ως δημοτική Αρχή επιλέγουμε σταθερά να στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από υποστήριξη φροντίζοντας να ενισχύουμε διαρκώς, μέσα από τις κοινωνικές δομές μας, τις παροχές μας προς αυτούς. Ευχαριστούμε θερμά τους δεκάδες συλλόγους, φορείς, εταιρίες, μεμονωμένους πολίτες που στηρίζουν το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, και πολύ περισσότερο όσους προσφέρουν σε συστηματική βάση. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παραδειγματιστούν ώστε και άλλοι μιμητές να στηρίξουν με τις προσφορές τους τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, να ενισχύσουν το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης.Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς επιμελήθηκαν η Χορωδία του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου και χορευτικά τμήματα από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου.


Στη διάρκεια της γιορτής τιμήθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων που συστηματικά ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης, ενώ κληρώθηκαν στους ωφελούμενους δωροεπιταγές και δώρα – προσφορές της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια» αλλά και δημοτών.


Θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος στο Σύλλογο Γονέων και στον Σύλλογο Εθελοντών Εργαζομένων των εκπαιδευτηρίων «Δούκα» που μαγείρεψαν και προσέφεραν το φαγητό, και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο αλληλεγγύης Ζάννη Μηνιώτη, την εταιρία καλλυντικών Oriflame για τα χριστουγεννιάτικα δώρα – προϊόντα ατομικής περιποίησης που προσέφερε, τη Λέσχη Lions Αμαρουσίου για την προσφορά των γλυκών της βραδιάς, τα φυτώρια Μαραθώνα Βουρδούμπα – Λαφιώτη που προσέφεραν αλεξανδρινά φυτά.


Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από μέρους του Δήμου απευθύνεται και στους εθελοντές που καθημερινά στηρίζουν τις δημοτικές δομές πρόνοιας, αλλά και τις κυρίες που επιμελήθηκαν την οργάνωση και κάθε λεπτομέρεια ώστε να είναι εφικτή η πραγματοποίηση της πολύ όμορφης αυτής γιορτής.


Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, και Δημήτρης Καμπούκος, ο πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Νίκος Κάββαλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλιώτη Ρένα, Νικόλαος Αλεπούς.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο