Μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν η Ομάδα Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ μαζί με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου, κάνοντας την Αγάπη Πράξη

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Εμείς εδώ είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά για όποιον έχει ανάγκη

Δύο γενιές συναντήθηκαν και με όχημα την αγάπη και τη διάθεση προσφοράς προς το συνάνθρωπο έκαναν την Αγάπη Πράξη, στέλνοντας Χριστουγεννιάτικο μήνυμα σε όσους έχουν ανάγκη, ότι κανείς στο Μαρούσι δεν είναι μόνος και αβοήθητος.

Η ομάδας Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση  των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθεια μας ιδιαίτερα τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Στην εορταστική εκδήλωση που ετοιμάστηκε με την ευκαιρία της παράδοσης των ειδών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ, tα μέλη του ΚΑΠΗ και τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στη δράση «Κάνουμε την Αγάπη Πράξη», συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

«Εμείς εδώ είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά για όποιον έχει ανάγκη» σημείωσε ο κ. Πατούλης, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να ευαισθητοποιούμε τα παιδιά μας από τη μικρή ηλικία στις αξίες της αλληλεγγύης και της εθελοντικής προσφοράς.

Τις θερμές ευχές του απηύθυνε επίσης στους παριστάμενους  ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος  Κόνιαρης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δημοτική Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Κατερίνα Ιωάννου.      

Την εκδήλωση διάνθισαν με επίκαιρα τραγούδια τα παιδιά των Σταθμών και το Τμήμα Αγγλικών του ΚΑΠΗ. Ο κλόουν ΚΙΚΟ διασκέδασε τα παιδιά, ενώ τα μέλη του ΚΑΠΗ χάρισαν δώρα στα παιδιά.

Στην εκδήλωση το τμήμα ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Αμαρουσίου προσέφερε γλυκίσματα εποχής.  

 

Σχετικά αρχείαΜήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν η Ομάδα Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ μαζί με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου, κάνοντας την Αγάπη Πράξη (1)


Μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν η Ομάδα Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ μαζί με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου, κάνοντας την Αγάπη Πράξη (2)


Μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν η Ομάδα Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ μαζί με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου, κάνοντας την Αγάπη Πράξη (3)


Μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν η Ομάδα Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ μαζί με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου, κάνοντας την Αγάπη Πράξη (4)


Μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν η Ομάδα Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ μαζί με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου, κάνοντας την Αγάπη Πράξη (5)


Μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν η Ομάδα Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ μαζί με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου, κάνοντας την Αγάπη Πράξη (6)

Μετάβαση στο περιεχόμενο