Μήνυμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης στις δυνάμεις μας για το 2015 απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Σε κλίμα αισιοδοξίας για το νέο έτος, και με ευχές για Υγεία, δημιουργικότητα και αλληλεγγύη καλωσόρισε το 2015 ο Δήμος Αμαρουσίου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου παρόντος του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, και του Δημοτικού Συμβουλίου. Την τελετή της κοπής ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Το διακύβευμα για το 2015 είναι να προτάξουμε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του ελληνικού λαού και του ανθρώπου επεσήμανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στο μήνυμά του.

«Το 2015 είναι μία κρίσιμη χρονιά για την πόλη και την Ελλάδα. Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι να επικρατήσει στη χώρα πολιτική σταθερότητα και κοινωνική ειρήνη. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε φροντίσει ώστε η πόλη και η καθημερινότητα των κατοίκων να μην επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από μια πιθανή πολιτική αστάθεια. Οι ισχυρές βάσεις του έργου που έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ο προσεκτικός σχεδιασμός για το μέλλον που στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις, μας γεμίζουν αισιοδοξία. Σταθερές μας αξίες είναι η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και έμπρακτη στήριξη αυτών που μας χρειάζονται. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη το έργο μας. Προτεραιότητά μας είναι το Μαρούσι αλλά ταυτόχρονα επενδύουμε πολλά στην εξωστρέφεια. Μέσα από την Κ.Ε.Δ.Ε ενισχύουμε τη φωνή της πόλης μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Επενδύουμε στην ενδυνάμωση της σχέσης μας με την τοπική κοινωνία, προχωράμε μαζί Δήμος και πολίτες, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα Μαρούσι πόλη φιλική και ανθρώπινη».

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστησαν η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, μέλη της Διοίκησης, οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων.

 

Σχετικά αρχεία



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Νικόλαο, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο πρωτοχρονιάτικο ευχετήριο μήνυμά του προς τους παρισταμένους στην τελετή.


Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αμαρουσίου για το 2015.


Η χορωδία του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου συνόδεψε μελωδικά την τελετή κοπής της πίτας του Δήμου για το 2015.

Μετάβαση στο περιεχόμενο