Μέχρι και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης  του Δήμου Αμαρουσίου, στο οποίο θα υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

 

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η υποβολή αιτήσεων εκπαιδευομένων. Η συμμετοχή  και το ενδιαφέρον των δημοτών Αμαρουσίου είναι ήδη πολύ μεγάλη.

 

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε καθημερινά 09:00 με 15:00 στο Κ.Δ.Β.Μ.  Δήμου Αμαρουσίου (Δημαρχείο Αμαρουσίου)

Δ/νση:  Βασ.Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα  τ.κ. 15124

2ος όροφος Τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης

Τηλ.:  2132038298-2132038299

Υ.Ε. Αρίσταρχος Μαυρογόνατος Υ.Ο. Αικατερίνη Καλτσά

email: kdvm132@gmail.com

   Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Σχετικά αρχείαΜέχρι και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015, η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο