Μέτρηση οστικής πυκνότητας και εκτίμηση κινδύνου κατάγματος από το Δήμο Αμαρουσίου και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 111KB|


Το Πολυϊατρείο του Δήμου Αμαρουσίου και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για την οστεοπόρωση, θα διενεργήσουν δωρεάν μετρήσεις Οστικής Πυκνότητας και Εκτίμηση Κινδύνου Κατάγματος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου ( Βασ.Σοφίας και Δ.Μόσχα).


Οι μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 13, 14, 20 και 21 Μαρτίου 2010 από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα με υπερηχογράφημα πτέρνας από τεχνικό προσωπικό του Πολυϊατρείου Αμαρουσίου.
Η εκτίμηση των αποτελεσμάτων θα γίνεται εθελοντικά από τον κ. Αντώνιο Παρτσινέβελο, χειρουργό ορθοπαιδικό, υπεύθυνο του Προγράμματος Πρόληψης της Οστεοπόρωσης και Υπεύθυνο του Πολυϊατρείου Αμαρουσίου.


Όλοι οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τυχόν εξετάσεις οστικής μάζας, εργαστηριακές εξετάσεις, αλλά και στοιχεία σχετικά με προηγούμενη ή τρέχουσα θεραπεία για οστεοπόρωση.


Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού  210–8028330 (υπεύθυνη κα Στέλλα Κορκίδη) Δευτέρα–Παρασκευή 8:00-14:00, Τρίτη 8:00-19:00.

Μετάβαση στο περιεχόμενο