Λύση στο ζήτημα της οδού Βύρωνος ως το τέλος του 2010.

Print Friendly, PDF & Email

Στο ζήτημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της οδού Βύρωνος, ο Δήμος Αμαρουσίου έχει κρατήσει από την αρχή της θητείας της Διοίκησης του Γ. Πατούλη υπεύθυνη στάση. Δεν υπέκυψε στις πιέσεις που ασκούνταν από όλες τις πλευρές, καθεμία από τις οποίες ήθελε να επιβάλλει τη δική της άποψη.

Επέλεξε να συνεργαστεί με το Δήμο Πεύκης και να αντιμετωπίσει το ζήτημα με επιστημονικό τρόπο, αναθέτοντας στο Πανεπιστήμιο Πατρών την εκπόνηση μελέτης και την υποβολή προτάσεων για την επίλυση του προβλήματος.

Η μελέτη έγινε και υποδείχθηκαν μια σειρά από προτάσεις, οι οποίες έχουν τεθεί υπόψη των πολιτών και των δύο Δήμων.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θεωρεί ότι ένας μήνας πριν τις εκλογές, δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να επιλέξει την τελική λύση που θα προκριθεί.

Γι’ αυτό και δεν συμφωνεί με την άποψη που διατύπωσε ο Δήμαρχος Πεύκης ότι πρέπει άμεσα να αποφασίσουμε. Αποφάσεις που λαμβάνονται μέσα στην προεκλογική περίοδο γνωρίζουμε ότι δεν εξυπηρετούν το μακροπρόθεσμο συμφέρον των συμπολιτών μας, αλλά προσφέρονται μόνον για «μικροπολιτική σπέκουλα».

Ο Δήμος Αμαρουσίου πιστεύει ότι υπάρχουν όλα τα χρονικά περιθώρια ως το τέλος του 2010, που λήγει και η θητεία των σημερινών Δημοτικών Αρχών , για να παρθεί η όποια απόφαση. Και δεν υπάρχει λόγος αυτό να γίνει μέσα στις εκλογές.

Και η λύση που θα προκριθεί, θα λαμβάνει υπόψη και τη γνώμη των πολιτών του Αμαρουσίου, κι όχι μόνον των πολιτών της Πεύκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο