Λύση στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Δημοσίου έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΜετά την παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γιώργου Πατούλη, δόθηκε τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Δημοσίου οι οποίοι μέχρι πρότινος δε μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από το ελεγκτήριο του ΟΠΑΔ που λειτουργούσε στο Μαρούσι.

Αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί ήταν η Διοίκηση του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, η οποία ενώ δεν ανανέωσε τις συμβάσεις των ελεγκτών ιατρών, δε φρόντισε να προκηρύξει εγκαίρως νέες θέσεις, με αποτέλεσμα εκατοντάδες ασφαλισμένοι να μη μπορούν να θεωρήσουν βιβλιάρια και συνταγές.

Αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του προβλήματος και κατανοώντας την ταλαιπωρία των εκατοντάδων ασφαλισμένων συμπολιτών μας, κυρίως ηλικιωμένων, που δε μπορούσαν να εξυπηρετηθούν, ο κ.Γ.Πατούλης ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να δοθεί λύση. Ο ίδιος παρενέβη στη διοίκηση του ΟΠΑΔ με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί ελεγκτής ιατρός στο ελεγκτήριο που ήδη λειτουργούσε στο χώρο του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου.

Μέχρι τις 3Ο Ιουλίου η θεώρηση των βιβλιαρίων θα γίνεται στο Δημοτικό Πολυϊατρείο, στην οδό Πλαστήρα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8.30π.μ. – 12.30 μ.μ.

Από την 1η Αυγούστου το ελεγκτήριο θα λειτουργεί στην οδό Παλαιολόγου 9, στα νέα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης όπου θα στεγάζεται το Πολυϊατρείο. Η θεώρηση των βιβλιαρίων θα γίνεται κάθε Τετάρτη  από τις 8.30π.μ.  – 12.30 μ.μ.

Ο κ.Γ.Πατούλης, με αφορμή την επίλυση του θέματος επισημαίνει: «Για το Δήμο Αμαρουσίου πρωταρχική προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση και η φροντίδα των δημοτών μας. Χαίρομαι που κατορθώσαμε να δώσουμε λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εκατοντάδες συμπολίτες μας και με τον τρόπο αυτό διευκολύναμε την καθημερινότητά τους. Στόχος μας είναι στο άμεσο μέλλον να λειτουργήσει στον ίδιο χώρο και ελεγκτήριο για τους ασφαλισμένους του ΤΥΔΚΥ και του ΝΑΤ, ώστε να εξυπηρετούνται ακόμη περισσότεροι συμπολίτες, χωρίς να μετακινούνται άσκοπα».


Μετάβαση στο περιεχόμενο